Gekarameliseerde gezouten boter & stukjes karamel uit Isigny omhuld in een laagjemelkchocolade.
De befaamde Neuhaus praline bestaande uit een geplooid artisanaal en traditioneel nougatinekoekje, met de hand gevuld met gezouten karamel en omhuld met een laagje Belgische melkchocolade.
Nougatine, handgevuld met koffieganache op basis van Arabica bonen, omhuld met melkchocolade
Schijfje van melkchocolade met studentenhaver.
Melkchocolade met een ganache van honing en walnoten.
Ganache van hazelnoten met rum en pure chocolade, omhuld met melkchocolade
Ganache met melkchocolade uit Java, omhuld met melkchocolade
Melkchocolade met een vulling van karamel
Melkchocolade met een verrassende vulling van gianduja met gepofte rijst
Melkchocolade met een praliné van amandelen uit Californië en stukjes nougat
Melkchocolade met een smeuïge Arabica koffie pralinévulling
Melkchocolade met een praliné van amandelen uit Californië
Website Software